Bruiloft

Jullie huwelijk!

Je trouwt (waarschijnlijk) maar één keer.
Het is dé dag van je leven.
De dag die vraagt om een bijzonder, uniek en memorabel feest. 
Dan moeten je muzikale wensen volledig uitkomen.
En juist dan is er geen betere dan Hans Stroeve.  Dé DJ die van alle muziekmarkten thuis is, met een scherp oor voor sfeer en voorkeur. De gelouterde en gelauwerde muziekkenner die weet hoe je een feest doet ontploffen op de dansvloer. Van de openingsdans op een bruiloft tot het moment waarop het dak er af gaat tijdens een jubileumfeest…wanneer opa’s en oma’s zij en aan zij met kleinkinderen een gat in de nacht dansen. Omdat Hans aan de knoppen draait en keer op keer de enige, juiste volgende plaat opzet.

Om je feest echt jouw feest te laten worden, hoort bij een Hans Stroeve -boeking een intakegesprek. Een kennismaking waarbij je specifieke wensen kunt uiten en Hans je muzikale voorkeuren en wensen kan aftasten om daar tijdens het feest op in te kunnen springen. Want de perfecte muzikale omlijsting ontstaat natuurlijk niet vanzelf.  De DJ neemt een eigen geluidsinstallatie mee (handig!!) en het is mogelijk om gastmuzikanten te boeken. Hans doet opzwepende live-sets met o.a. Lynn Stephans (zang),  Anouk Verdonk (percussie), David Wildschut of Stanley Medema (saxofoon).

Hans Stroeve heeft jarenlange ervaring en wie goed doet, wie goed ontmoet:  in zijn adresboekje vind je klinkende namen als referentiekader: Jonnie & Therese Boer ( De Librije***) Erben Wennemars, Gerard Ekdom, Jeroen van Inkel e.v.a.

Al vanaf  € 795 een pracht van een feest!

Nieuwsgierig? Bel op app Hans : 06-14645100 of mail : info@hansstroeve.nl